Verzekeringen

Wil je meer typen verzekeringen zien en graag advies over een verzekering? Maak dan vrijblijvend een afspraak via het contactformulier.

Alles in 1x goed verzekerd

Weet jij waarvoor je precies verzekerd bent? Betaal je niet teveel? Tijd voor een vrijblijvend gesprek bij ons of bij u thuis. Perfect is niet verbonden aan een bepaalde verzekeraar. Deze onafhankelijke positie maakt dat jij kan kiezen uit een groot aanbod verzekeringen. Vaak profiteer je hierbij van pakketkortingen en een ruimere dekking.

Eén aanspreekpunt voor al je verzekeringen
Of het nu gaat om je huis, je auto of verzekeringen voor je bedrijf, bij Perfect regel je alle verzekeringen onder één dak. Zo heb je één vast aanspreekpunt, dat geeft overzicht. Door het persoonlijke contact is een schade afhandelen via ons zo gebeurd.

Gratis update gesprek onder- of oververzekering
Teveel verzekeren kost geld. Maar onderverzekerd zijn, is geld weggooien. Vaak ontdek je pas bij schade of je goed verzekerd bent. Perfect voorkomt dit. Onze klanten krijgen regelmatig een uitnodiging voor een gratis updategesprek tegen onder- of oververzekering. Het is belangrijk je verzekering aan te passen als je situatie verandert. Perfect helpt je daarbij.

Welke verzekeringen regelt Perfect?

Een opstalverzekering is een verzekering die schade aan de opstal dekt. Een groot aantal mogelijke schadeoorzaken is verzekerd. Een opstalverzekering is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen.

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade die men aan de inboedel (of: huisraad) op kan lopen. Een inboedelverzekering is een schadeverzekering en wordt ingedeeld onder de brandverzekeringen.

Tussen de inboedelverzekeringen van de diverse verzekeraars bestaan inhoudelijke verschillen. Deze verschillen zijn vaak klein, zodat het goed mogelijk is een algemene omschrijving van een inboedelverzekering te geven.

Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in het rechtsverkeer, onder vele voorwaarden, waaronder een aantal uitsluitingen, welke opgenomen zijn in een overeenkomst met een verzekeringsmaatschappij. Die voorwaarden staan bekend als “de kleine lettertjes” van de polis.

Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens reizen. Doorgaans dekt een reisverzekering alleen vakanties, dus geen zakenreizen. De reisverzekering valt onder de schadeverzekeringen.

Een uitvaartverzekering is een verzekering tegen de kosten van een begrafenis of crematie. Bij het overlijden van de verzekerde wordt een geldbedrag uitgekeerd aan de nabestaanden waarmee zij (een deel van) de uitvaart kunnen bekostigen. Het is ook mogelijk dat de nabestaanden geen geld ontvangen, maar een vergoeding in natura, in de vorm van goederen en diensten die bij de uitvaart horen.

Een autoverzekering is een ruime term voor velerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is in Nederland een verzekering voor zelfstandig ondernemers die de verzekerde (de ondernemer) voorziet in een periodieke uitkering bij ziekte of invaliditeit. De arbeidsongeschiktheidsverzekering kan een schadeverzekering of een sommenverzekering zijn.

Een levensverzekering is een verzekering die verband houdt met het leven of de dood van de mens, of met de verzorging van de uitvaart van de mens. Een ongevallenverzekering is in de meeste landen géén levensverzekering (zie onder andere artikel 7:975 BW).

Een levensverzekering kan uitkeren bij overlijden van de verzekerde, al dan niet voor een bepaalde datum, of juist bij in leven zijn van de verzekerde op een bepaalde datum.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!