Hypotheken

Wil je meer informatie over de verschillende hypotheekvormen en een advies welke hypotheek past bij jouw wensen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Geen vraag is teveel!

Bestaande hypotheek veranderen
Happy in je eigen huis? Of komt je woongenot in de verdrukking door de hoge hypotheeklasten?  Kom eens langs bij Perfect. Je bestaande hypotheek kunnen we wellicht overhevelen naar een variant met voordeligere maandlasten. Ook een geplande verbouwing, klein of groot, kun je wellicht bekostigen door het ophogen van je hypotheek. Perfect denkt graag met je mee.

Hypotheek voor een nieuw huis afsluiten
Droomhuis in zicht? Nerveus voor de eerste aankoop? Perfect helpt starters en doorstromers op weg met een eerlijk hypotheekadvies. We zijn onafhankelijk, waardoor je kan kiezen uit een groot aanbod hyotheken. Of je nu werkt in dienstverband of zzp’er bent. Iedereen verdient een perfecte hypotheek. Voor Perfect is geen vraag teveel. Wij gaan tot het uiterste, zodat jij je straks helemaal thuis voelt. 

Welke hypotheken regelt Perfect?

Een annuïteitenhypotheek is een hypotheek waarbij je elke maand hetzelfde bedrag betaalt. Dit bedrag bestaat uit een deel hypotheekrente en een deel aflossing. Met een annuïteitenhypotheek weet je precies waar je aan toe bent en aan het eind heb je de hypotheek helemaal afgelost.

Een lineaire lening wordt gelijkmatig afgelost, de te betalen termijnen bestaan uit rente en aflossing. De verschuldigde rente wordt berekend over het nog openstaande saldo van de hoofdsom, de totale lasten zijn aan het begin van de looptijd relatief hoog. De hoofdsom is dan nog hoog, dus wordt er veel rente betaald.

Een aflossingsvrije hypotheek is een hypotheek waar tijdens de looptijd niet op wordt afgelost. Maandelijks betaalt de woningeigenaar rente aan de bank en verder niets. Ook is de woningeigenaar niet verplicht om maandelijks een geldbedrag apart te zetten of een verzekering af te sluiten om de hypotheek aan het eind van de looptijd alsnog af te kunnen lossen.

Overwaarde noemt men het verschil tussen de marktwaarde van een onroerend goed en de hoogte van de hypotheek waarmee het is belast. Een hypotheek wordt afgesloten met een onroerend goed als onderpand. Wanneer nu de waarde van dat goed stijgt is het mogelijk een aanvullende lening af te sluiten.

Caspar de GrootHypotheekadviseur

Caspar de groot - Hypotheekadviseur

Advies op maat!

Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goed kennismakingsgesprek. Hierdoor krijgen we de kans om u beter te leren kennen en u zo een goed persoonlijk en transparant advies te geven  op het gebied van hypotheken.  

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!