Welkom!

Welkom bij Perfect Alles Geregeld!

Wij zijn een professionele organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen en Bankzaken.  Met ons persoonlijke en onafhankelijke karakter voorzien we je graag van gedegen advies en helpen we je graag bij het afsluiten van een (nieuwe) hypotheek of verzekering.

Aan jouw of onze keukentafel?

Elke werkdag van 8.30 tot 17:00 kun je bij ons zonder afspraak binnenlopen. Ben je niet in de mogelijkheid overdag langs te komen? Perfect komt op afspraak ook bij je thuis; overdag of in de avonduren. Samen nemen we de complete financiële planning door van je zaak en/of privé. Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Leuk leven nu en later

Door een goede financiële planning, creëer je ruimte voor al je wensen. Vaak brengen bestaande leningen, hypotheken en verzekeringen onnodig hoge maandlasten met zich mee. De aflossingsvrije periode lijkt uitzichtloos. Perfect kijkt graag hoe dit gunstiger kan. Samen nemen we je complete financiële situatie door. Voor ondernemers zowel zakelijk als privé. De wensen van jou en/of je gezin staan centraal. Het doel is een haalbare financiële planning voor een leuk leven, nu en later.

Overzicht in je totale financiën
Veel mensen laten zich afschrikken door cijfertjes en moeilijke teksten in polissen. Heel begrijpelijk. Ze weten daardoor niet exact waarvoor ze verzekerd zijn of wat ze betalen. Ze zien door de bomen het bos niet meer. Herkenbaar? Maak vrijblijvend een afspraak via het contactformulier. Samen creëren we overzicht. Dat geeft rust.

Meet the team

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor de afdeling hypotheken zijn wij per direct op zoek naar:

Hypotheek assistent(e) binnendienst 24-40 uur.